Helpdesk                             Openingstijden                          Contact
       085 051 00 01                     Ma-Vr 8:30-17:00                       info@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

Vacature

IT Product specialist

32 – 40 uur per week

Fungeer jij graag als vraagbaak en probleemoplosser? Ben je flexibel, pro-actief en spring je graag in als collega’s je hulp nodig hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet een werkdag eruit

Je start je werkdag met een cappuccino, bekijkt je mailbox en categoriseert de binnengekomen verzoeken en vragen van klanten. Wat jij direct kan oplossen, pak je zelfstandig op. Om 09:30 uur sluit je aan bij de Daily. De vraagstukken die bij jouw collega specialisten thuishoren, stem je met hun af. Tussendoor beantwoord je telefoontjes van klanten die vragen hebben over het systeem of jou uitdagen met wijzigingsverzoeken in hun procesinrichting. Met de lunch schuif je aan bij de gezamenlijke broodtafel of strek je even de benen in de frisse buitenlucht. Na je lunchpauze gaat de telefoon over; een klant die terugbelt om jouw eerder uitgezette vragen te beantwoorden. Jij weet het gesprek zo te vormen dat de klant met een glimlach op zijn gezicht ophangt en jij in staat bent om het verzoek van de klant helder en volledig door te sturen naar jouw collega. Daarna pak je je werkzaamheden van die ochtend weer verder op en stem je zaken af met de productmanager. Je rondt de dag af met het bespreken hoe de dag is gelopen en sluit met een goed gevoel de computer af.

Wat zijn je werkzaamheden

In jouw rol als IT Product specialist ben je hét aanspreekpunt voor klanten. Elke vraag is anders en het is jouw verantwoordelijkheid de klanten te helpen, te informeren en te adviseren. Je staat de klanten telefonisch, per e-mail of via het selfserviceportaal te woord en zorgt dat verzoeken binnen de organisatie tijdig en adequaat worden opgepakt. Aangezien jij het vaste aanspreekpunt bent van de klanten, bouw je een relatie met ze op en zorg je ervoor dat deze onderhouden wordt.

Wat bieden wij?

Je hebt dan wellicht nog geen ervaring in de verzuimwereld, maar hebt veel zin om te leren en wilt graag wegwijs gemaakt worden in deze branche. Ervaring in een soortgelijke functie als IT Product specialist heb je bij voorkeur wel al. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis inlevingsvermogen, ben je van nature klantvriendelijk en houd je van humor op de werkvloer. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, bent nauwkeurig en communicatief vaardig.

Wie zijn wij?

Onvia is al jarenlang actief binnen de verzuimbranche en heeft daarmee een solide basis in IT-functionaliteiten die geschikt zijn voor werkgevers, arbodiensten, bedrijfsartsen of verzekeraars die gebruikmaken van onze verzuim applicatie. Wij bieden middels een online verzuimapplicatie de mogelijkheid om werknemers te volgen en begeleiden voor, tijdens en na een verzuim periode.

Solliciteren?

Enthousiast geworden over deze vacature? Wij ontvangen graag jou CV en motivatiebrief via: l.van.vliet@hrm.onvia.nl. Wil je meer informatie over de vacature van IT Product specialist, neem dan contact op met ons HRM-team via het telefoonnummer 085 – 051 00 01.

Wanneer je bij ons komt werken, voeren we voorafgaand aan je dienstverband een referentiecheck uit en vragen wij je om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.