Inloggen Onvia Verzuim Inloggen Artsenapplicatie

      Helpdesk                             Openingstijden                          Contact
      085 051 00 01                     Ma-Vr 8:30-17:00                       info@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

Functionaliteiten

Geen enkele organisatie is hetzelfde en daarom hebben wij de Onvia applicatie ontwikkeld. Met alle diverse functionaliteiten is het zo in te richten dat het volledig past bij uw organisatie. De applicatie krijgt periodiek een nieuwe update waarin wij een aantal keer per jaar grote nieuwe functionaliteiten introduceren.

Samen kijken wij wat uw behoefte is en welke functionaliteiten daarop aansluiten.

  • Modulair systeem.
  • Naar eigen wens in te richten.
  • Regelmatig nieuwe functionaliteiten.

 

 

Offerte

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie

Download voor meer informatie de brochure.

In control

Uw verzuimapplicatie

Dossier

Meerdere dossiersoorten beschikbaar waaronder verzuim-, preventief-, zwangerschaps-, medewerkers-, WIA, bedrijfs- of auditdossier.

Medisch

Een beveiligd medisch dossier voor alle behandelaars die medische gegevens willen vastleggen voor een goede ondersteuning van hun cliënten.

Agenda

Met de nieuwe agenda plant u efficiënter afspraken in. In de applicatie is het plannen, wijzigen en annuleren van afspraken eenvoudig en overzichtelijk.

Communicatie

Met Self Service wijst u een taak toe aan een medewerker, werkgever of andere betrokkene waardoor u heel eenvoudig documenten deelt, informatie uitwisselt, digitaal stukken laat ondertekenen en monitort of informatie is geraadpleegd.

Protocol

Krijg een blauwdruk per dossier dat aanpasbaar is naar het eigen proces. Het Uniek Persoonlijk Protocol biedt tal van triage mogelijkheden om op allerlei variabelen te acteren.

Vragenlijsten

Stel op eenvoudige wijze vragenlijsten op voor verschillende doeleinden met de dynamische vragenlijsten, integreer adviezen, pas berekeningen toe en genereer met één druk op de knop een verslag inclusief adviezen.

Facturatie

Met één druk op de knop heeft u een overzicht van afspraken en verrichtingen die u heeft uitgevoerd en kunt u deze versturen naar klanten. Heeft u wensen of gebruikt u een eigen systeem, dan zorgen we voor een bestand waarin deze factuurregels zijn opgenomen en worden aangeboden aan uw facturatiesysteem.

Rapportages

Met het grote aantal standaard verzuim- en managementrapportages krijgt u inzicht in o.a. frequent verzuim, verzuimcijfers, caseloadverdelingen etc. Wilt u verder gaan maak dan gebruik van de data-export uit Onvia en voedt hiermee uw datawarehouse of gebruik de door ons beschikbaar gestelde rapportages in PowerBI.

Beeldbellen

Beperk reismomenten en overleg op eenvoudige wijze op afstand met de cliënt. WeSeeDo is de software om gemakkelijk en veilig beeldgesprekken te voeren. Eén-op-één of in een groep. U start het gesprek eenvoudig met één klik op de link in de uitnodiging. De gesprekspartner heeft hiervoor geen account nodig.

Documentmanagement

U kunt documenten beheren voor uw organisatie, medewerkers en dossiers met het uitgebreide document managementsysteem. Alle relevante UWV-documenten zijn standaard geïntegreerd.

Managerportaal

Meld eenvoudig een medewerker ziek of hersteld, leg een notitie vast, voer een actie uit waar u ook bent op je mobiele device of gewoon vertrouwd achter uw werkplek.

Sjablonen

Met de functie sjablonen kunt u gebruikmaken van een eigen huisstijl in de communicatie en documenten. Maak sjablonen aan voor e-mailberichten, signalen en documenten.

Meer informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@onvia.nl of 085-051 00 01.