Inloggen Onvia Verzuim Inloggen Artsenapplicatie

      Helpdesk                             Openingstijden                          Contact
      085 051 00 01                     Ma-Vr 8:30-17:00                       info@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

 

Oplossingen

De Onvia applicatie is zo opgebouwd dat het voor iedere organisatie geschikt is. Door de modulaire elementen kunnen wij het volledig naar uw wens inrichten. De applicatie wordt gebruikt door organisaties die grip willen houden op het proces omtrent duurzame inzetbaarheid, re-integratie en verzuim. Zo gingen verschillende werkgevers, arbodiensten, volmachten en artsenorganisaties u voor.

De applicatie biedt oplossingen voor:

  • Verzuim
  • Ziektewet en WIA
  • Medisch
  • Bedrijfsmanagement

 

Offerte

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie

Download voor meer informatie de brochure.

Eén systeem

Voor iedere organisatie

Verzuim

Met de applicatie krijgt u real-time inzicht in de voortgang van de processen omtrent preventie, verzuim, gezondheid en re-integratie. Een snelle, krachtige en betrouwbare ondersteuning van uw beleid. U krijgt grip op het proces en kunt u bijsturen waar nodig. Met als resultaat een gezonde en productieve organisatie.

Ziektewet & WIA

De applicatie biedt een complete oplossing voor Ziektewet en WIA. Voldoe aan de Wet verbetering poortwachter, communiceer met betrokkenen, leg beschikkingen van het UWV vast en start een bezwaar of beroepstraject. Met deze oplossing begeleidt u de werknemers in de Ziektewet en WIA.

Medisch

Een oplossing waarin u snel vorige consulten kunt raadplegen, eigen sjablonen kunt inzetten en de communicatie met de werknemer en werkgever regelt. Voer daarnaast taakdelegatie uit en zet op maat gemaakte vragenlijsten uit voor een triage.

Bedrijfsmanagement

Optimaliseer uw bedrijfsvoering met de verschillende functionaliteiten in onze applicatie. Zet een klantontboarding op om inzicht te krijgen in het proces. Krijg grip op de contracten en facturen met het contractmanagementsysteem. Bouw een volledig medewerkersdossier op met diverse formulieren en trajecten. Heb daarnaast alle onderdelen voor de certificering inzichtelijk in een auditdossier.

Meer informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@onvia.nl of 085-051 00 01.