Inloggen Onvia Verzuim Inloggen Artsenapplicatie

      Helpdesk                             Openingstijden                          Contact
      085 051 00 01                     Ma-Vr 8:30-17:00                       info@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

Koppelingen

Onvia Verzuim biedt de mogelijkheid om te koppelen met de systemen in jouw ICT-landschap. Of je nu gebruik maakt van een personeelsinformatiesysteem, facturatiesysteem, planningssysteem, verzekeringssyteem of datawarehouse. Wij verzorgen, op basis van de Sivi verzuimstandaard, eenvoudig en beveiligd de gewenste gegevensuitwisseling voor je. Door de inzet van moderne technieken als webservices en secure FTP kan dit volledig worden geautomatiseerd.

Koppelingen:

  • Geen dubbele invoer en onnodige handelingen.
  • Up-to-date klantinformatie.
  • Een keer inloggen door koppeling SSO

 

 

Offerte

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie

Download voor meer informatie de brochure.

Data transfer

Koppelingen

AFAS software

Koppel met AFAS software om documenten, NAW- en verzuimgegevens in beide richtingen te verzenden. AFAS software automatiseert alle administratieve processen in één en hetzelfde softwarepakket. Van financieel tot HRM, van documentmanagement tot CRM en projecten. Wij zijn AFAS partner!

ADP

Koppel met ADP om NAW- en verzuimgegevens naar de Onvia applicatie te verzenden. ADP biedt toonaangevende online payroll software en HR-diensten en oplossingen op maat, ongeacht uw bedrijfsgrootte.

PLANNINGSagenda.nl

Koppel met de PLANNINGSagenda om NAW-gegevens van werkgever en werknemer in beide richtingen te verzenden. Met de Planningsagenda kunnen afspraken met werknemers worden ingepland bij bijvoorbeeld een bedrijfsarts, bedrijfscoach of verzuimbegeleider.

SIVI

Onvia heeft de SIVI verzuimstandaard geïmplementeerd en is hierdoor instaat volledig conform AVG de volgende gegevens aan te leveren of te ontvangen: werkgever gegevens Basisregistratie, dienstverbanden, verzuimmeldingen en documenten.

SAP

Koppel met SAP om NAW- en verzuimgegevens naar de Onvia applicatie te verzenden. SAP software oplossingen en bedrijfsapplicaties laten jou bedrijf mee doen in de digitale transformatie. Verkoop slimmer en voorspel het onvoorspelbare.

VISMA raet

Koppel met VISMA raet om NAW- en verzuimgegevens in beide richtingen te verzenden.

NMBRS

Koppel met NMBRS om de NAW- en verzuimgegevens naar Onvia te verzenden. Met deze online HR- en salarissoftware regel je gemakkelijk al je personeelszaken.

HR2day

Koppel met HR2day om NAW- en verzuimgegevens naar de Onvia applicatie te verzenden. Hiermee heeft u een uitgebreide verzuim- en verlofregistratie in de HR-software van HR2day.

Global software solutions

Koppel met de Global software solutions om NAW-gegevens van werkgever en werknemer in beide richtingen te verzenden. Direct vanuit Onvia te kunnen plannen in de agendamodule van Global-S en de afspraakinformatie terug te ontvangen in het dossier en agenda van Onvia.

NoCore

Koppel met NoCore om NAW- en verzuimgegevens naar de Onvia applicatie te verzenden. De software automatiseert uw commerciële, operationele en financiële processen, waaronder loonverwerking.

UWV

Koppel met het UWV om documenten, NAW- en verzuimgegevens naar het UWV te verzenden. Via Digipoort wordt zodra u een melding invoert in Onvia deze melding meteen door gezet naar  het UWV en u ontvangt in Onvia een ontvangstbevestiging en bij afkeur een inhoudelijk bericht van de medewerker van het UWV.

Verzekeringsinzicht

Koppel met VerzekeringsInzicht om documenten, NAW- en verzuimgegevens in beide richtingen te verzenden. Wilt u nog een stap verder gaan kunt u VI en Onvia integreren waarbij u direct vanuit Verzekeringsinzicht door kunt naar Onvia.

Cobra / SDWorx

Koppeling met Cobra/SDWorx voor NAW. 

Loket

Koppeling met Loket voor NAW.

Meer informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@onvia.nl of 085-051 00 01.