Inloggen Onvia Verzuim Inloggen Artsenapplicatie

      Helpdesk                             Openingstijden                          Contact
      085 051 00 01                     Ma-Vr 8:30-17:00                       info@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

Vacature

Softwareontwikkelaar / .Net Developer

32 – 40 uur per week

Is het ontwikkelen van software jouw passie? Ben je kwaliteitsgericht, proactief en oplossingsgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In jouw rol als softwareontwikkelaar zorg jij samen met de Productowner dat onze 100% eigen gemaakte webapplicaties doorontwikkeld worden en daarmee blijven voldoen aan de eisen, wensen en wetgeving van deze tijd. Jouw bijdrage in hoogwaardige software zorgt ervoor dat onze duizenden gebruikers vol trots dagelijks hun werkzaamheden kunnen uitvoeren in een voor hen beveiligde omgeving!

Hoe ziet een werkdag eruit

Je start je werkdag met een lekkere mok koffie, opent Azure DevOps en je raadpleegt het board. Je maakt je klaar voor de refinement sessie die vandaag op de planning staat. Je bent nieuwsgierig en kijkt alvast naar de userstories en klikt alvast door de aangeleverde prototypes vanuit de Productowner. Tijdens de refinement sessie leg je constructief de Productowner het vuur aan de schenen om samen met het team te komen tot een goede uitwerking. Met de lunch schuif je aan bij de gezamenlijke broodtafel, daag je jouw collega uit voor een potje Mario Kart of strek je even de benen in de frisse buitenlucht. Na je lunchpauze ga je aan de slag met de huidige sprint, waarin je verder gaat met het nieuwe medewerkerportaal. Je rondt de dag af met het bespreken van een paar vragen vanuit de collega’s vanuit de uitgevoerde testen en sluit met een goed gevoel de computer af.

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt dan wellicht nog geen ervaring in de verzuimwereld, maar hebt veel zin om te leren en wilt graag wegwijs gemaakt worden in deze branche. Ervaring in een soortgelijke functie als softwareontwikkelaar of .NET developer heb je bij voorkeur wel al. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis inlevingsvermogen, ben je van nature klantvriendelijk en houd je van humor op de werkvloer. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en bent nauwkeurig en communicatief vaardig.

Wat bieden wij?

  • blijvende aandacht voor jouw ontwikkeling;
  • een informele en open werksfeer;
  • flexibele werktijden en een plaats onafhankelijk werken-regeling;
  • diverse mogelijkheden gericht op vitaliteit (o.a. een vitaliteitsapp);
  • een collectieve pensioenregeling en een ruim aanbod van verzekeringen met korting;
  • een actieve personeelsvereniging.

Wie zijn wij?

De ondernemer laten ondernemen”, dat is onze missie! Met zo’n 200 collega’s werken wij hier elke dag aan en bieden wij onze relaties een totaalpakket waarbij klantgerichtheid, deskundigheid, ondernemerschap, integriteit en betrokkenheid de boventoon voeren. Onvia maakt onderdeel uit van Boval Groep. Onvia is al jarenlang actief binnen de verzuimbranche en heeft daarmee een solide basis in IT-functionaliteiten die geschikt zijn voor werkgevers, arbodiensten, bedrijfsartsen of verzekeraars die gebruikmaken van onze verzuim applicatie. Wij bieden middels een online verzuimapplicatie de mogelijkheid om werknemers te volgen en begeleiden voor, tijdens en na een verzuim periode.

Solliciteren?

Enthousiast geworden? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief in via d.van.assema@hrm.onvia.nl. Wil je meer informatie, neem dan contact op met ons HRM-team via het telefoonnummer 023 – 520 10 30.
Wanneer je bij ons komt werken voeren we voorafgaand aan je dienstverband een referentiecheck uit en vragen wij je om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.