Inloggen Onvia Verzuim Inloggen Artsenapplicatie

      Helpdesk                             Openingstijden                          Contact
      085 051 00 01                     Ma-Vr 8:30-17:00                       info@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

Vacature

(Junior) Functioneel Beheerder

32 – 40 uur per week

Fungeer jij graag als vraagbaak en probleemoplosser? Ben je flexibel, proactief en spring je graag in als collega’s je hulp nodig hebben? Ben jij opzoek naar een familiegevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zijn je werkzaamheden

In jouw rol als Functioneel Beheerder ben je hét aanspreekpunt en de vertegenwoordiger voor een aantal van onze key arbodienstklanten. Elke vraag is anders en het is jouw verantwoordelijkheid om ze te helpen, te informeren en te adviseren. Je staat deze klanten telefonisch, per e-mail, het selfserviceportaal en soms zelfs via een bezoek te woord en zorgt dat verzoeken binnen de organisatie tijdig en adequaat worden opgepakt. Aangezien jij het vaste aanspreekpunt en vertegenwoordiger bent van deze klanten, bouw je een relatie met ze op en zorg je ervoor dat deze onderhouden wordt.

Hoe ziet een werkdag eruit

Je start je werkdag met een cappuccino, bekijkt je mailbox en selfserviceportaal en categoriseert de binnengekomen verzoeken en vragen van klanten. Wat jij direct kan oplossen, pak je zelfstandig op. Om 09:30 uur sluit je aan bij de Daily. De vraagstukken die bij jouw collega specialisten thuishoren, stem je met hun af. Tussendoor beantwoord je telefoontjes van klanten die vragen hebben over het systeem of jou uitdagen met wijzigingsverzoeken in hun procesinrichting. Met de lunch schuif je aan bij de gezamenlijke broodtafel of strek je even de benen in de frisse buitenlucht. Na je lunchpauze gaat de telefoon over; een klant die terugbelt om jouw eerder uitgezette vragen te beantwoorden. Jij weet het gesprek zo te vormen dat de klant met een glimlach op zijn gezicht ophangt en jij in staat bent om het verzoek van de klant helder en volledig door te sturen naar jouw collega. Daarna pak je je werkzaamheden van die ochtend weer verder op en stem je zaken af met de productmanager. Je rondt de dag af met het bespreken hoe de dag is gelopen en sluit met een goed gevoel de computer af.

Wat ga je doen:

Je bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van de procesoptimalisatie binnen de arbodienstverlening. Jij zal samen met de klant Onvia optimaal inzetten om hun proces te ondersteunen, dit is niet alleen functioneel maar zal ook een technische insteek hebben. Onvia lanceert jaarlijks minimaal 4 grote updates waarin nieuwe functionaliteiten zitten. Na elke release neem je deze samen met de klanten door en accepteer jij de ‘challenge’ om deze functies optimaal te benutten binnen de klantomgeving.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die verantwoordelijkheden durft te nemen en denkt in oplossingen. Je hebt affiniteit met het verzuimbeheer en je ziet het als een uitdaging om processen te optimaliseren bij externe klanten.

 • je hebt minimaal mbo werk- en denk niveau;
 • je hebt grote affiniteit met IT en het optimaliseren van processen;
 • je bent ondernemend en leergierig;
 • je houdt ervan om dingen uit te zoeken en vraagstukken op te lossen.

Wat bieden wij?

 • een platte en informele organisatie;
 • flexibele werktijden en een plaats onafhankelijk werken-regeling;
 • je maakt onderdeel uit van een hecht team;
 • diverse mogelijkheden gericht op vitaliteit (o.a. een vitaliteitsapp);
 • blijvende aandacht voor jouw ontwikkeling;
 • een collectieve pensioenregeling en een ruim aanbod van verzekeringen met korting;
 • een actieve personeelsvereniging.

Wie zijn wij?

“Helpen bij een productieve en gezonde organisatie”, dat is onze missie! Onvia is al jarenlang partner op het gebied van duurzame inzetbaarheid, re-integratie en verzuim en heeft daarmee een solide basis in IT-functionaliteiten die geschikt zijn voor werkgevers, arbodiensten, bedrijfsartsen of verzekeraars die gebruikmaken van onze applicaties. Wij bieden middels ons Software As A Service dienstverleningsmodel onze diensten aan.

Solliciteren?

Enthousiast geworden over deze vacature? Wij ontvangen graag jou CV en motivatiebrief via: l.van.vliet@hrm.onvia.nl. Wil je meer informatie over de vacature van (Junior) Functioneel Beheerder, neem dan contact op met ons HRM-team via het telefoonnummer 085 – 051 00 01.

Wanneer je bij ons komt werken, voeren we voorafgaand aan je dienstverband een referentiecheck uit en vragen wij je om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.