Inloggen Onvia Verzuim Inloggen Artsenapplicatie

      Helpdesk                             Openingstijden                          Contact
      085 051 00 01                     Ma-Vr 8:30-17:00                       info@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

Door het coronavirus blijft het aantal ziektegevallen iedere dag stijgen en is het een grote kostenpost voor werkgevers. Juist in deze periode is het belangrijk om ziekte in de organisatie goed te managen. Met de Verzuimapplicatie van Onvia kan de werknemer zelf online de status van de ziekmelding doorgeven en heeft u real-time inzicht in het proces om waar nodig is bij te sturen.

Zelfmelden; de ziekmelding online registreren
Zelfmelden kunnen u werknemers online via de website www.zelfmelden.nl de melding registreren. Of het nou om preventief thuisblijven gaat of om een daadwerkelijke ziekmelding. De werknemer dient vragen in te vullen zoals de datum, of het een ziekmelding betreft, of het ter preventie is en of thuiswerken mogelijk is. U ontvangt automatisch bericht over de melding. Hierdoor heeft u gelijk alle relevante informatie in uw bezit waardoor u snel kunt schakelen.

Selfservice; communiceer met uw werknemers
Wanneer de ziekmelding via het Zelfmelden is geregistreerd, begint het verzuimproces. U kunt op een laagdrempelige manier met een medewerker of betrokkene documenten delen, informatie uitwisselen en gegevens monitoren. Dit alles zonder dat de betreffende betrokkene een inlog nodig heeft. Koppel vervolgacties aan taken waardoor het proces automatisch verloopt en u zelf de regie kunt nemen wanneer nodig. Het Selfserviceportaal kunt u geheel naar eigen wensen inrichten waardoor u een op maat gemaakt systeem heeft.

Verzuimapplicatie tijdelijk gratis
Om u in deze periode te ondersteunen, bieden wij de Onvia Verzuimapplicatie tijdelijk kosteloos aan. U heeft toegang tot alle functies binnen de applicatie waaronder het Zelfmelden en de Selfservice. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om het ziekteverzuim binnen uw organisatie inzichtelijk te houden.

Wenst u meer informatie te ontvangen over de Onvia Verzuimapplicatie? Neem dan contact op via 085 051 0001. Wij helpen u graag bij de inrichting van het verzuimproces.