Inloggen Onvia Verzuim Inloggen Artsenapplicatie

      Helpdesk                             Openingstijden                          Contact
      085 051 00 01                     Ma-Vr 8:30-17:00                       info@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

We zijn al jaren AFAS partner en leveren connectoren om de AFAS omgeving van klanten aan te sluiten op Onvia.

Onlangs hebben we samen met AFAS onze toewijding aan gegevensveiligheid bevestigd door een penetratietest (pentest) te doorstaan. De bevindingen? Een groene score, wat aangeeft dat onze koppelingen niet alleen veilig zijn, maar ook klaar zijn om te voldoen aan de hoogste normen van gegevensbescherming.

De pentest, uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf, werpt licht op onze voortdurende inspanningen om de privacy en integriteit van klantgegevens te waarborgen. Door een grondige evaluatie van onze systemen en koppelingen met AFAS hebben we bewezen dat we de veiligheid van onze klanten serieus nemen en ons inzetten voor voortdurende verbetering.

De pentest is niet alleen een verplicht onderdeel van het AFAS Partnerprogramma, maar ook een essentieel instrument om potentiële risico’s en kwetsbaarheden bloot te leggen. Door deze test met succes te doorstaan, bevestigen we onze positie als een betrouwbare partner die de veiligheid van klantgegevens vooropstelt.