Inloggen Onvia Verzuim Inloggen Artsenapplicatie

      Helpdesk                             Openingstijden                          Contact
      085 051 00 01                     Ma-Vr 8:30-17:00                       info@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

De verzuimapplicatie van Onvia biedt veel verschillende mogelijkheden. Met deze applicatie kan je als arbodienst het verzuim efficiënt en effectief beheren. De applicatie is namelijk geheel naar wens van de gebruiker kan worden ingesteld. Om meer informatie over de applicatie te beheren of om je kennis op te frissen, kun je een van onze trainingen volgen. Zo blijf je goed op de hoogte en kun je optimaal gebruikmaken van de applicatie.

Tijdens het volgen van de trainingen krijg je een goed beeld van wat mogelijk is, hoe de applicatie werkt en tegen welke situaties je kunt aanlopen. Wij bieden de volgende trainingen aan:

  • Applicatiebeheer

Tijdens deze training wordt de gehele applicatie doorlopen inclusief praktijkvoorbeelden. Na deze training ben je in staat om gebruikers te helpen met vragen over de applicatie. Dit is de meest uitgebreide training voor het gebruik van Onvia Verzuim.

  • Eindgebruikers

Voor de eindgebruikers hebben we een basistraining waarin wordt uitgelegd hoe je omgaat met taken en protocollen. Tijdens de training wordt vooral ingegaan op het protocol en de communicatie met werknemers, het afhandelen van de acties en het waarnemen van collega’s, ook in teamverband.

  • Koppelingen – SIVI

In deze training krijg je meer uitleg over de koppelingen die gemaakt kunnen worden met onze applicaties. Denk hierbij aan verzuim-, datawarehouse- en personeelsinformatie-, facturatie- en planningssystemen. Je krijgt inzicht in wat er allemaal bij komt kijken, welke vragen je moet stellen en hoe je technische problemen kunt oplossen.

  • Medische gebruikers

Ben je een nieuwe gebruiker of wil je een opfriscursus doen? Wij van Onvia hebben meerdere soorten opleidingen die bij je passen. Deze training wordt wekelijks gegeven, zodat je de beste kennis blijft behouden.

Heb je na het lezen van bovenstaande trainingen interesse gekregen? Wij bieden de trainingen aan op de vestigingslocatie in Leek. Wil je toch liever de training op eigen locatie volgen? Wij bieden de mogelijkheid om bij je langs te komen of je kunt de training online volgen vanaf jouw eigen werkplek.