Inloggen Onvia Verzuim Inloggen Artsenapplicatie

      Helpdesk                             Openingstijden                          Contact
      085 051 00 01                     Ma-Vr 8:30-17:00                       info@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

Door de coronacrisis stijgt logischerwijs de vraag bij artsen naar beeldbellen. Het fysiek ontmoeten van werknemers is op dit moment lastig en de behoefte neemt toe om op eenvoudige wijze en op veilige afstand van de medewerker te kunnen overleggen, waarbij het elkaar in de ogen kijken mogelijk blijft. Om deze reden is Onvia een samenwerking met Mobiléa gestart om beeldbellen via Onvia Verzuimapplicatie mogelijk te maken.

Stijgende interesse relaties
Eerder hebben wij bij onze relaties geïnventariseerd of zijn interesse hebben in een beeldbelfunctie in de Onvia Verzuimapplicatie. Op deze inventarisatie zijn positieve reacties gekomen waardoor wij opzoek zijn gegaan naar een waardige partner die beschikt over de vereiste certificeringen. En die partner hebben wij gevonden in Mobiléa.

Samenwerking Mobiléa
Onvia is een samenwerking aangegaan met Mobiléa: pure eenvoud in beeldbellen in combinatie met Onvia Verzuim. Een partner die vooruitstrevende software aanbiedt met beeldbellen, bijbehorende virtuele wachtkamers en die voldoet aan onze en uw eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Bedrijfsartsen, medewerkers, werkgevers en arbeidsdeskundigen kunnen op een laagdrempelige manier met elkaar beeldbellen, chatten, informatie delen en bestanden uitwisselen. Meer informatie kunt u vinden in de leaflet of bekijk de korte video.

Interesse in beeldbellen?
Wenst u meer informatie te ontvangen over het beeldbellen in combinatie met Onvia Verzuim? Onze collega’s staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bij interesse kunt u zich aanmelden en u ontvangt per e-mail een vrijblijvend voorstel.