Inloggen Onvia Verzuim Inloggen Artsenapplicatie

      Helpdesk                             Openingstijden                          Contact
      085 051 00 01                     Ma-Vr 8:30-17:00                       info@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

De Verzuimapplicatie biedt u veel mogelijkheden en kan geheel naar wens van de gebruiker ingesteld worden. Om u inzicht te geven in alle functionaliteiten van de applicatie, bieden wij verschillende trainingen aan. Hierdoor krijgt u een goed beeld van wat mogelijk is, hoe de applicatie werkt en tegen welke situaties u kunt aanlopen. Wij bieden de volgende trainingen aan:

  • Applicatiebeheer
    Tijdens deze training wordt de gehele applicatie doorlopen inclusief praktijkvoorbeelden. Na deze training bent u in staat om gebruikers te helpen met vragen over de applicatie.
  • Eindgebruikers
    Voor de eindgebruikers hebben we een basistraining waarin wordt uitgelegd hoe u omgaat met taken en protocollen. Tijdens de training wordt vooral ingegaan op het protocol en de communicatie met werknemers, het afhandelen van de acties en het waarnemen van collega’s, ook in teamverband.
  • Koppelingen – SIVI
    In deze training krijgt u meer uitleg over de koppelingen die gemaakt kunnen worden met onze applicaties. Denk hierbij aan verzuim-, datawarehouse- en personeelsinformatie-, facturatie- en planningssystemen. U krijgt inzicht in wat er allemaal bij komt kijken, welke vragen u moet stellen en hoe u technische problemen kunt oplossen.

De trainingen worden op de vestigingslocatie in Leek gehouden of op een locatie in omgeving Haarlem. Hierbij wordt uiteraard de coronamaatregelen zoals de 1,5 meter gehanteerd.  Liever op eigen locatie de training volgen? Op aanvraag komen wij bij u langs om de training te geven of u kunt de training online volgen vanaf uw eigen werkplek.

Bent u een nieuwe gebruiker of wilt u een opfris cursus doen: volg dan een of meerdere van onze  trainingen die passen bij wat u zoekt! Heeft u interesse of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem contact op met de medewerkers van Onvia.