Inloggen Onvia Verzuim Inloggen Artsenapplicatie

      Helpdesk                             Openingstijden                          Contact
      085 051 00 01                     Ma-Vr 8:30-17:00                       info@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

De afgelopen periode heeft het team van Onvia hard gewerkt aan nieuwe functionaliteiten en verbeteringen van het verzuimdossier. Hiervoor hebben wij de wensen van onze relaties als uitgangspunt genomen. Wij vertellen u graag op wat voor manier het verzuimdossier is vernieuwd:

  • Nieuwe lay-out in het dossier
    In de nieuwe lay-out zijn de gegevens overzichtelijker en over de gehele breedte van het scherm zichtbaar. Er wordt gewerkt met tabbladen waardoor u snel navigeert en wij hebben het dossier zo ingericht dat u zo min mogelijk hoeft door te klikken om een actie te voltooien. Hierdoor kunt u nog gemakkelijker en sneller de gegevens verwerken.
  • Selfservice
    De selfservice is uitgebreid met een aantal interessante opties. Zo kunnen vervolgacties plaatsvinden op basis van de gemaakte keuze van de medewerker, het is mogelijk om documenten te uploaden en u kunt documenten digitaal ondertekenen.
  • Overig
    Op verzoek van een aantal relaties, voegen wij binnenkort de weeknummers toe in de selectielijsten ‘Medewerkers’, ‘Actielijst/Caseload’ en ‘Actuele dossiers’. Hierdoor ziet u in één oogopslag de weeknummers conform poortwachter en in welke week u zicht bevindt.

Heeft u als relatie vragen?
Als relatie kunt u een uitgebreid en inhoudelijk overzicht van alle vernieuwingen terugvinden in de updatebulletin die naar u per e-mail is gestuurd. Hierin worden stap voor stap de nieuwe functionaliteiten uitgelegd. Heeft u naar aanleiding van dit bulletin nog vragen, neemt u dan gerust contact op met onze helpdesk via help@onvia.nl of op telefoonnummer 085-0510001.

Gebruikt u de applicatie nog niet maar heeft u vragen of bent u geïnteresseerd?
Bent u benieuwd hoe het nieuwe verzuimdossier eruit ziet, heeft u vragen of wilt u graag weten wat het systeem voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten, zij staan graag voor u klaar.