Inloggen Onvia Verzuim Inloggen Artsenapplicatie

      Helpdesk                             Openingstijden                          Contact
      085 051 00 01                     Ma-Vr 8:30-17:00                       info@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

Binnenkort loopt de zomervakantie ten einde en gaan we weer met een frisse start de drukke periode tegemoet. Ben je een nieuwe gebruiker van de verzuimapplicatie of wil je de kennis over de applicatie opfrissen? Ga dan na de vakantieperiode goed van start met één van onze trainingen:

  • Applicatiebeheer
    De gehele applicatie wordt doorlopen en onderwerpen zoals dossiersoorten, triage, actielijsten en Self Service worden besproken. Na deze training ben je dan ook in staat om gebruikers te helpen met vragen over de applicatie.
  • Eindgebruikers
    De training staat in het teken van eindgebruikers. Zo wordt het werken met de applicatie uitgelegd en wordt er ingegaan op het protocol, de communicatie, afhandelen van acties en het waarnemen van collega’s.
  • Koppelingen – SIVI
    Wij nemen je mee in de wereld van de koppelingen. Onderwerpen zijn onder andere de SIVI, het importeren van gegevens en onderdelen, SFTP en webservices. Na deze training weet je wat erbij komt kijken, welke vragen je kan verwachten en wat de technische oplossingen zijn.

Inschrijven of meer informatie?

Heb je interesse in  een training? Vraag dan nu een training aan via onze website. Wij laten je vervolgens de invulling van datum, tijd en locatie weten. Wil je meer informatie ontvangen over de inhoud van de trainingen?
Neem dan contact met onze productspecialisten, zij geven je graag meer uitleg.