Inloggen Onvia Verzuim Inloggen Artsenapplicatie

      Helpdesk                             Openingstijden                          Contact
      085 051 00 01                     Ma-Vr 8:30-17:00                       info@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

Met vitale en gemotiveerde werknemers is er minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Wil je als organisaties grip houden op het proces omtrent duurzame inzetbaarheid, re-integratie en verzuim? De Onvia applicatie is zo opgebouwd dat het voor iedere organisatie geschikt is.

Dankzij de applicatie krijg je inzicht in de voortgang van de processen rondom preventie, verzuim, gezondheid, en re-integratie. Hiermee heb je grip op de situatie en kan je bijsturen waar nodig. Het resultaat is een organisatie met gezonde en productieve werknemers.

Voor iedere organisatie inzetbaar
Door de modulaire elementen is de applicatie volledig naar wens in te richten. Denk hierbij aan de volgende oplossingen;

 • Verzuim
  Krijgt inzicht in de voortgang van de processen omtrent preventie, verzuim, gezondheid en re-integratie.
 • Ziektewet en WIA
  Begeleidt werknemers in de Ziektewet en WIA waarbij je voldoet aan de Wet verbetering poortwachter.
 • Medisch
  Raadpleeg vorige consulten, krijg inzicht in het medisch dossier en geef terugkoppeling aan het UWV, werkgever en werknemer.
 • Bedrijfsmanagement
  Optimaliseer de bedrijfsvoering zoals klantboarding, contractenbeheer, medewerkersdossiers en certificeringstrajecten.

Daarnaast is de applicatie gemakkelijk te koppelen met jouw ICT-landschap. Bij de implementatie overlegt onze consultant wat de wensen en behoeften zijn, om vervolgens te kijken welke stappen er nodig zijn.

Extra ondersteuning
Om je na de applicatie extra te ondersteunen, heb je de keuze uit diverse SLA’s. Zo kan je zelf bepalen welke service voor jouw organisatie gewenst is. Daarnaast biedt Onvia ook trainingen aan waarmee inzicht verkregen kan worden in alle functionaliteiten van de applicatie. Hierdoor krijgt jouw organisatie een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is.

Meer informatie?
Verschillende werkgevers, arbodiensten, volmachten en artsenorganisaties maken al gebruik van de Onvia applicatie. Wil je meer informatie over wat de applicatie van Onvia voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.