Inloggen Onvia Verzuim Inloggen Artsenapplicatie

      Helpdesk                             Openingstijden                          Contact
      085 051 00 01                     Ma-Vr 8:30-17:00                       info@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

Onvia en WeSeeDo slaan de handen ineen om beeldbellen via de Onvia Verzuimapplicatie mogelijk te maken. Dankzij de integratie binnen de applicatie kunnen gebruikers op afstand gemakkelijk en veilig gesprekken voeren met hun cliënten. Met slechts één klik kan een beeldbelgesprek worden opgestart.

Stijging behoefte aan beeldbellen

Bij bedrijfsartsen en casemanagers neemt de behoefte toe om op eenvoudige wijze en op afstand met hun cliënten te kunnen overleggen, waarbij het persoonlijk aspect van elkaar in de ogen kunnen kijken behouden blijft. Om aan deze wens te voldoen, is er een samenwerking gestart met WeSeeDo.

Jelmer, directeur van Onvia, legt uit waarom ze hebben gekozen voor WeSeeDo: “Wij hebben gekozen voor WeSeeDo omdat het enorm simpel is in de bediening voor de gebruiker en daarom begrijpt iedereen wat de bedoeling is. Bovendien kunnen we een look en feel van Onvia of onze klant toepassen om het herkenbaar en eenduidig te houden voor de gebruikers. Onze klanten kunnen vanuit Onvia afspraken plannen en de medewerker via selfservice uitnodigen. Vervolgens haalt de arts met slechts één klik de medewerker uit de wachtkamer. De medewerker kan op elk gewenst device deelnemen aan het gesprek.”

Iebele Otten, directeur van WeSeeDo, is ook blij over de integratie en benadrukt het belang van gemak, veiligheid en personalisatie: “Onvia is een professioneel bedrijf dat de merkwaarden van WeSeeDo goed weet te waarborgen. We zijn blij met de succesvolle implementatie van WeSeeDo binnen de Onvia Verzuimapplicatie en zien een veelbelovende samenwerking voor ons. Met WeSeeDo kunnen bedrijven en organisaties op een veilige en eenvoudige manier beeldcontact hebben met hun klanten. Het gemak en de personalisatiemogelijkheden maken het een waardevolle toevoeging aan de Onvia applicatie.”

Over Onvia

Onvia is een betrouwbare partner die de klant het gevoel geeft dat je op de juiste plek zit omtrent duurzame inzetbaarheid, re-integratie en verzuim. Onvia zorgt samen met de klant aan een productieve en gezonde organisatie waarin de werkgever en werknemer centraal staan. Met de Onvia Verzuimapplicatie worden ziekteverzuimprocessen gemanaged en kan er preventief gehandeld worden om de duurzame inzetbaarheid te verhogen. Een betrouwbaar systeem dat volledig naar wens wordt ingericht, waarbij je overzicht hebt en tijd bespaart.

Over WeSeeDo

WeSeeDo is de toonaangevende oplossing voor veilig en persoonlijk beeldbellen zonder gedoe. Met maar één klik kunnen gebruikers gemakkelijk WeSeeDo’en, waarmee ze toegang hebben tot een betrouwbare en veilige beeldbel-omgeving. WeSeeDo onderscheidt zich door haar focus op gemak, veiligheid en personalisatie. Met een groeiend aantal klanten in Nederland, waaronder arbodiensten, huisartsenpraktijken en -posten, ziekenhuizen, gemeenten, meldkamers, politie, verzekeringsmaatschappijen en notarissen, kiezen steeds meer organisaties voor WeSeeDo vanwege de stabiliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en de vele mogelijkheden tot personalisatie.