Inloggen Onvia Verzuim Inloggen Artsenapplicatie

      Helpdesk                             Openingstijden                          Contact
      085 051 00 01                     Ma-Vr 8:30-17:00                       info@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

 Helpdesk:
085 – 051 00 01

 Openingstijden:
Ma-Vr 8:30-17:00

 Contact:
Help@onvia.nl

Bij Onvia begrijpen we dat informatiebeveiliging en privacy cruciaal zijn voor het succes en de betrouwbaarheid van onze diensten. Daarom zetten wij ons in om aan de hoogste normen te voldoen en onze klanten de zekerheid te bieden dat hun gegevens bij ons in veilige handen zijn.

Hercertificering ISO 27001
Onlangs hebben we een aantal belangrijke mijlpalen bereikt die onze toewijding aan informatiebeveiliging en privacy verder onderstrepen. Ten eerste hebben we de hercertificering voor ISO 27001 succesvol doorlopen, inclusief een upgrade naar de 2022-norm. Dit certificaat toont aan dat wij voldoen aan de internationale standaard voor informatiebeveiliging, wat betekent dat wij robuuste maatregelen hebben getroffen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te waarborgen.

NEN 7510 gecontinueerd
Daarnaast hebben we onze NEN 7510-certificering gecontinueerd. Deze norm is specifiek gericht op informatiebeveiliging in de zorg en vormt een aanvulling op de ISO 27001. Het bevestigt dat wij extra maatregelen hebben getroffen om de gevoelige gezondheidsinformatie van onze klanten te beschermen.

Een ander belangrijk aspect van onze informatiebeveiligingsstrategie is de implementatie van de maatregelen die zijn beschreven in NEN 7513 voor het loggen van gegevens. Hoewel er geen certificaat voor deze norm bestaat, hebben we een onafhankelijke auditor laten toetsen of wij deze maatregelen correct en passend hebben geïmplementeerd. Deze onafhankelijke toetsing bevestigt onze naleving en versterkt ons commitment aan transparantie en veiligheid.

Nieuwe certificering: ISO 27701
Maar we zijn verder gegaan dan alleen informatiebeveiliging. We hebben recentelijk een nieuwe certificering behaald: ISO 27701. Dit is een belangrijke stap, omdat deze norm specifiek gericht is op privacy. ISO 27701 breidt de eisen van ISO 27001 uit door aanvullende richtlijnen en maatregelen voor de bescherming van persoonsgegevens te bieden. Het creëren van een Privacy Information Management System (PIMS) naast ons bestaande Information Security Management System (ISMS) betekent dat wij nu nog beter in staat zijn om de privacy van onze klanten te beschermen.

Deze nieuwe certificering is een bewijs van onze continue inzet om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van privacy en gegevensbescherming. Klanten kunnen ons privacybeleid en meer details over onze certificeringen bekijken op onze website via de privacyverklaring die te vinden is op onvia.nl/data.

Bij Onvia streven we ernaar om een vertrouwde partner te zijn voor al uw informatiebeveiliging en privacybehoeften. Met onze recente certificeringen en onafhankelijke toetsingen kunt u erop vertrouwen dat wij altijd uw belangen en de veiligheid van uw gegevens vooropstellen.